НЕДЕЛА 14.09.2014

Еднодневно капење

 
   Олимпик Бич & Паралиа                     Цена : 1200 ден.

 

 САБОТА 13.09.2014

Еднодневно капење

 
   Сани Бич & Неа Потидеа                    Цена : 1300ден.

 

 САБОТА 04.10.2014

Шопинг во СОЛУН

 
   Грција                                                   Цена : 800ден.


.