Kej 13-ti Noemvri 8, Skopje 1000

Скопје-Маврово

ДОБИВАТЕ

Повратен билет Скопје-Маврово-Скопје за термин по избор

Опции на понудата:

Термин 04.01.2020 (сабота) – Распродадено 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 05.01.2020 (недела) – Распродадено 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 12.01.2020 (недела) – Распродадено 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 18.01.2020 (сабота) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 19.01.2020 (недела) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 25.01.2020 (сабота) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 26.01.2020 (недела) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 01.02.2020 (сабота) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 02.02.2020 (недела) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)

 

Поаѓање на во 07:00 часот пред Дрво декор, а враќање од Маврово 16:00 часот

ДОБИВАТЕ

Повратен билет Скопје-Маврово-Скопје за термин по избор

Опции на понудата:

Термин 04.01.2020 (сабота) – Распродадено 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 05.01.2020 (недела) – Распродадено 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 12.01.2020 (недела) – Распродадено 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 18.01.2020 (сабота) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 19.01.2020 (недела) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 25.01.2020 (сабота) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 26.01.2020 (недела) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 01.02.2020 (сабота) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)
Термин 02.02.2020 (недела) 500 ден. (8 еур)
350 ден. (6 еур)

УСЛОВИ

  • Купонот може да се искористи од 04.01.2020 до 01.02.2020
  • Купонот за оваа зделка може да го прикажете од Вашиот смарт телефон или таблет (не е задолжително печатење)! Симнете ја Grouper Android или iOS апликацијата и уживајте во купувањето!
  • Пред да го купите ваучерот задолжително направете резервација во агенцијата
  • По купувањето на купонот задолжително посетете ја агенцијата Бисер Пром за да направите резервација и да потпишете договор за патувањето.
  • Важат општите услови на СКТМ и ТА Бисер Пром.
  • Поаѓање на во 07:00 часот пред Дрво декор, а враќање од Маврово 16:00 часот
  • Доколку ваучерот не се искористи во предвидениот рок истиот ја губи важноста и средствата не може да бидат рефундирани.

ОПИС

Маврово е познато по еден од нај убавите ски центри во Македонија ски центарот “Заре Лазаревски„ кој е сместен на падините на планината Бистра. Прекрасното Мавровоско езеро опколено со високи и убави планини нуди одлични можности за туристите кои ќе одлучат зимскиот одмор да го поминат тука.

Понудата важи со Grouper купон