Kej 13-ti Noemvri 8, Skopje 1000

Шопинг во Софија

Организирана шопинг тура за едно лице во Софија во Paradise Shopping Center + Ikea Ring Mall и Decathlon + вклучен автобуски превоз за термин по избор

Опции на понудата:

Термин 04.01.2020 (сабота) 750 ден. (12 еур)
Термин 11.01.2020 (сабота) 750 ден. (12 еур)
Термин 18.01.2020 (сабота) 750 ден. (12 еур)
Термин 25.01.2020 (сабота) 750 ден. (12 еур)

 

УСЛОВИ

  • Поаѓање на одбраниот термин во 04:00 часот пред Дрво декор.
  • Поѓање од Софија во 17 часот по македонско време.

ОПИС

Paradise Shoping Center е најголемиот трговски центар на балканот со внатрешна површина од 80 000 m2 и во неговиот состав влегуваат преку 350 продавници, 14 кино сали, фитнес и спа ценатр, голем број на кафетерии и ресторани, спортски центар, огормен супермаркет и многу забава и атракции (вештачки езера и фонтани) Повеќе инфромации во врска со трговскиот и брендовите може да видите на следниот ЛИНК

Опис на програмата:

  • Поаѓање од Дрводекор во 04:00 часот
  • Пристигнување во Decathlon, Ikea околу 09:30 часот, потоа кон Paradise mall
  • Посета на Ikea Ring Mall и Decathlon до 13:00
  • Посета на шопинг центар Paradise до 17:00
  • Поаѓање за Скопје во 17:00 од шопинг центар Paradise по македонско време
  • Напомена: Патниците кои сакаат да го посетат само шопинг центар Paradise ги оставаме од моментот на пристигнување до 17:00 часот

Понудата важи со Grouper купон