Адреса: Кеј 13-ти Ноември б.б – Скопје   |    Тел (389)2 322-8603

Top
Викенд за 8 март во Врњачка Бања (08.03-10.03.2019)! 2 HB ноќевања + една вечер жива музика во Хотел Лидерс 3* + вклучен автобуски превоз за Врњачка Бања од ТА Бисер Пром во вредност од 5300 ден  
Викенд за 8 Март во Будва, Дубровник, Острог и Бар (08.03-10.03.2019)! Tридневен аранжман од 2 ноќевања со појадок во Вила Монте Рио 3* + вклучен автобуски превоз од ТА Бисер Пром во вредност од 5950 ден.

Sorry, the comment form is closed at this time.