Адреса: Кеј 13-ти Ноември б.б – Скопје   |    Тел (389)2 322-8603

Top
Бисер Пром / АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

Превоз до Банско секој викенд (ноември-јануари)

Автобуски превоз во два правци на релација Скопје – Банско – Скопје за термин по избор:

Опции на понудата:

07.01 – 10.01.2019 2,600 ден. (42 еур.) 
1,860 ден. (30 еур.)
10.01 – 13.01.2019 2,600 ден. (42 еур.) 
1,860 ден. (30 еур.)
13.01 – 17.01.2019 2,600 ден. (42 еур.) 
1,860 ден. (30 еур.)
17.01 – 20.01.2019 2,600 ден. (42 еур.) 
1,860 ден. (30 еур.)
24.01 – 27.01.2019 2,600 ден. (42 еур.) 
1,860 ден. (30 еур.)
04.01 – 07.01.2019 2,600 ден. (42 еур.) 
1,860 ден. (30 еур.)
02.01 – 04.01.2019 2,600 ден. (42 еур.) 
1,860 ден. (30 еур.)

 

  • Поаѓање од Скопје од Дрводекор во 07 часот.
  • Враќање од Банско во 14 часот по локално време.

Sorry, the comment form is closed at this time.