Uncategorized

beachquotes

Скопје – Халкидики

СЕКОЈА САБОТА И НЕДЕЛА ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ ЗА САНИ БИЧ, НЕА ПОТИДЕА, КАЛИТЕА, ПОЛИХРОНО, ХАНИОТИ ИЛИ ПЕФКОХОРИ ОД…