Kej 13-ti Noemvri 8, Skopje 1000

Mini Summer Break

*** MINI SUMMER BREAK *** СОНЧЕВ БРЕГ – БУГАРИЈА

Термини за 4- дневните аранжмани ( 3 ноќевања) : 09.07-13.07 , 12.07-16.07 , 15.07-19.07 , 17.07-21.07 , 19.07-23.07 , 24.07-28.07 , 26.07-30.07 , 27.07-31.07 , 29.07-02.08 , 31.07-04.08 , 07.08-11.08 , 09.08-13.08 , 16.08-20.08.2019 год.

 

 

Термини за 5-то дневните аранжмани ( 4 ноќевања) : 15.07-20.07 , 18.07-23.07 , 20.07-25.07 , 22.07-27.07 , 26.07-31.07 , 27.07-01.08 , 30.07-04.08 , 01.08-06.08 , 03.08-08.08 , 05.08-10.08 , 10.08-15.08 , 12.08-17.08 , 19.08-24.08 , 23.08-28.08.2019 год.

 

 

Термини за 6-то дневните аранжмани ( 5 ноќевања) 09.07.-16.07 12.07-19.07 18.07-25.07 20.07.-27.07 24.07-31.07 26.07.-02.08 30.07-06.08 01.08-08.08 03.08-10.08 10.08-17.08 21.08.-28.08. 23.08.-30.08.

 

 

Термини за 7-то дневните аранжмани ( 6 ноќевања) : 09.07.-16.07 12.07-19.07 18.07-25.07 20.07.-27.07 24.07-31.07 26.07.-02.08 30.07-06.08 01.08-08.08 03.08-10.08 10.08-17.08 21.08.-28.08. 23.08.-30.08.

 

 

 1. Хотел VERIS *** Lux , www.hotel-veris.com
  Термини 5 дена – 4 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 124 евра по лице ( појадок шведска маса)
  Термини 6 дена – 5 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 145 евра по лице
  Термини 7 дена – 6 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 165 евра по лице

 

 

 1. Хотел Riviera Blue *** , www.riviera-blue.com
  Термини 4 дена – 3 all inclusive ноќевања и вклучен превоз – 129 евра по лице ( сите оброци шведска маса)
  Термини 5 дена – 4 all inclusive ноќевања и вклучен превоз – 165 евра по лице ( сите оброци шведска маса)
  Термини 6 дена – 5 all inclusive ноќевања и вклучен превоз – 199 евра по лице
  Термини 7 дена – 6 all inclusive ноќевања и вклучен превоз – 229 евра по лице

 

 1. Хотел Kokiche***/ Jasmin*** ,www.hotelkokiche.net
  Термини 4 дена – 3 ноќевања со појадок и вклучен превоз( појадок – шведска маса) – 91 евра по лице , три лица сместени во студио без појадок – 75 евра по лице
  Термини 5 дена – 4 ноќевања со појадок и вклучен превоз( појадок – шведска маса) – 108 евра по лице , три лица сместени во студио без појадок – 89 евра по лице
  Термини 6 дена – 5 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 125 евра по лице , три лица сместени во студио без појадок – 99 евра по лице
  Термини 7 дена – 6 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 142 евра по лице , три лица сместени во студио без појадок – 109 евра по лице

 

 1. Хотел Beatris ***

Термини 4 дена – 3 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 79 евра по лице ( појадок шведска маса)
Термини 5 дена – 4 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 94 евра по лице ( појадок шведска маса)
Термини 6 дена – 5 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 115 евра по лице
Термини 7 дена – 6 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 133 евра по лице

* Хотелите располагаат со базен, ресторан, лоби бар , а секоја соба е опремена со клима, тв со кабелска телевизија, ладилник, тоалет и балкон.
* Во трите хотела е вклучено бесплатно користење на клима,лежалки, wi-fi.
* Доплата за туристичка такса ( Во хотел Верис и Хотел Беатрис- 2 евра од ден на рецепција , во хотел Кокиче/ Јасмин и Ривиера Блу – 5 евра за целиот престој во агенција ).

* Секојдневен автобуски превоз Скопје – Куманово- Крива Паланка – Сончев Брег – повратен билет 2790 денари, билет во еден правец 1860 денари
Местата се ОГРАНИЧЕНИ !!!! ПОБРЗАЈТЕ !!!!
Контакт : 02/ 3226-380 и 3228-603