35922697_1330301863780733_7081501168081305600_n

Image result for happy beach

НЕОДОЛИВА ПОНУДА

НАЈДОБРИ SUMMER BREAK

ПОНУДИ

35762298_1330301923780727_241773007696035840_n

ВИ ГИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ СЛЕДНИВЕ АРАНЖМАНИ

26 години со вас | Сигурност, Удобност, Квалитетна услуга

Продолжен викенд во Ханиоти (14.06 – 17.06.2018)

Oдмор во Сончев Брег во Јуни и Јули

Oдмор во Сончев Брег во Јуни и Јули!

Продолжен викенд во Ханиоти (14.06 – 17.06.2018)

Oдмор во Сончев Брег во Јуни и Јули

Oдмор во Сончев Брег во Јуни и Јули!

ШОПИНГ АРАНЖМАНИ

Шопинг во Софија!

Шопинг во Белград

Шопинг во Солун

ЛЕТО 2018 - БУГАРИЈА - СОНЧЕВ БРЕГ, НЕСЕБАР

Хотел – Пансион Ламбов

Хотел „Јасмин“ – „Кокиче“

Хотел „Rivera Blue“

Хотел „SAPPHIRE“ **

Хотел „AZURRO“ ***

Комплекс „Coral City Center“ **

ЛЕТО 2018 - БУГАРИЈА - БАНСКО

o1

ХОТЕЛ „ ORPHEY“ 4 ****

Одлична ALL INC понуда

Хотелот располага со 24 часа рецепција , лоби бар , конференциска сала , 2 ресторана , детско катче , модерен СПА центар

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk