БАНСКО

ВАШАТА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ЗИМСКИОТ ПЕРИОД

Отварање на СКИ сезона во Банско (15.12 – 17.12.2017)!

2 HB ноќевања во Хотел Maraya 4* + користење на СПА + вклучен автобуски превоз

4800

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

Early Booking – зимски одмор во Банско!

пакет ноќевања со појадок и вечера за термин по избор во Emerald Hotel & SPA + користење на СПА центарот + превоз

6750

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

Банско превоз

Автобуски превоз Скопје - Банско

2480

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk