Early Booking – зимски одмор во Банско!

пакет ноќевања со појадок и вечера за термин по избор во Emerald Hotel & SPA + користење на СПА центарот + превоз

6750

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

Сончев Брег – Бугарија

7 и 8- дневни аранжмани со вклучен превоз во прекрасниот хотел VERIS 3* - Сончев Брег , Бугарија

9300

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk