НЕЗАБОРАВИНИ ЕКСКУРЗИИ

еднодневни капења

БУДВА, ОСТРОГ, ДУБРОВНИК, ЦЕТИЊЕ, БАР

5100

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

Грција – Костур 11.10 – 12.10.2018

2700

ден.

Повеќе инфо

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk