МЕЃУГРАДСКИ ПРЕВОЗ

МАКЕДОНИЈА

СКОПЈЕ – ДОЈРАН

Линијата се обраќа секој ден во периодот од 15.07. - 21.08.2015 год.

600 ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

СКОПЈЕ – ОХРИД

Линијата се обраќа секој ден во периодот од 08.07. - 21.08.2015 год.

600 ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

СКОПЈЕ – БЕРОВО

Скопје - Велес - Штип - Кочани - Виница - Берово

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk