МЕЃУНАРОДЕН ПРЕВОЗ

БАЛКАН

Банско превоз

Автобуски превоз Скопје - Банско

2480

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

СКОПЈЕ – БАНСКО – ВЕЛИНГРАД – СКОПЈЕ

1200 ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

СКОПЈЕ – НЕСЕБАР

СКОПЈЕ-БУРГАС-ПОМОРИЕ-СОНЧЕВ БРЕГ-НЕСЕБАР

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk