НЕСЕБАР

Град со древно минато

Хотел – Пансион Ламбов

НЕСЕБАР

ЛЕТУВАЊЕ

Пансион во строгиот центар на Несебар, располага со соби и апартмани.

ПОВЕЌЕ ИНФО

ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ

 

  • Соби А категорија / TВ, A/C, WC, Ладилник, Балкон /10 €  по лице.
  • Соби Б категорија / ТВ, WC, Ладилник, Балкон / – 9 €  по лице.

за приватно сместување се доплаќа еднократна туристичка такса од 5  € на лице место.

Time used: ms

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk