Првомајско патување во Будва, Дубровник, Острог, Цетиње и Бар (28.04-01.05.2018)! 18% попуст на четиридневен аранжман во Црна Гора + посета на Дубровник + вклучен автобуски превоз од ТА Бисер Пром во вредност од 5590 ден. по цена од 4600 ден.

 

2484898050673287333.bbeb904360e48f38b214129ea79806e4

 

ДОБИВАТЕ

Четиридневен аранжман во Црна Гора + посета на Дубровник + автобуски превоз (28.04-01.05.2018)

  • 3 ноќевања со појадок во Хотел Loza 3* во Будва
  • Посета на Острошки Манастир
  • Посета на Цетиње, Котор и Бар
  • Автобуски превоз на наведените релации
  • Пратител на патувањето

 

РЕДОВНА ЦЕНА: 5590 ден.

ГРУПЕР ЦЕНА: 4600 ден.
купонот преку КРУПЕР можете да го купите преку следниов линк

 

ОПИС

Програма на патувањето:

1. Ден 28.04.2018

Поаѓање во 01:00 часот на Дрво Декор. Возење преку Косово и Албанија со кратки попатни паузи. Простигнување во подгорица и кратка пауза. По паузата заминување во чудесниот Острошки манастир, сместен во високо карпестиот предел. Останување во манастирот неколку часа и заминување за Будва со посета на Цетиње. Сместување во Хотел Loza 3* во Будва. Ноќевање.

2. Ден 29.04.2018

Појадок. По појадокот факултативен целодневен излет, прошетка и разглед на прекрасниот Дубровник. Враќање во хотелот. Ноќевање.

3. Ден 30.04.2018

Појадок. По појадокот посета на градот Котор и во договорено време враќање за Будва. Доколку нема доволен број заинтересирани патници за оваа посета (50%), истата ќе се одложи. Можност за разглед на прекрасната Будва. Ноќевање

4, Ден 01.05.2018

Појадок. По ојадокот напуштање на хотелот и заминување за Бар. Пауза од 2 часа и заминување за Македонија со попатни паузи. Простигнување во Скопје во вечерните часови.

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk