ПРОДОЛЖЕНИ ВИКЕНДИ !!!

 

ХОТЕЛ КОКИЧЕ- СОНЧЕВ БРЕГ (ноќевање со појадок + превоз)

24.08.2017 до 28.08.2017 – 65 €

25.08.2017 до 28.08.2017 – 52 €


ХОТЕЛ РИВЕРА БЛУЕ – СОНЧЕВ БРЕГ (All inclusive + превоз)

24.08.2017 до 28.08.2017 – 99 €

25.08.2017 до 28.08.2017 – 79 €

 

 

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk