Шопинг во Врање (05.05.2018, 12.05.2018 или 19.05.2018)!

Организирана шопинг тура во Врање + вклучен автобуски превоз од ТА Бисер Пром во вредност од 450 ден.

 

 

ДОБИВАТЕ

Шопинг тура во Врање за едно лице + вклучен автобуски превоз во термин по избор:

  • Термин 05.05.2018
  • Термин 12.05.2018
  • Термин 19.05.2018

 


  • Поаѓање во 07:00 часот пред Дрво декор.
  • Поѓање од Врање во 17:00 часот по локално време

 

ОПИС

Нова промотивна шопинг тура во Врање!

Туристичката агенција Бисер Пром ве води на шопинг во Врање! Подновете се со ново парче облека!

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk