19274754_1099579333519655_1604378763127397569_n

*** SUMMER BREAK *** – СОНЧЕВ БРЕГ – БУГАРИЈА
26 години со Вас – СОПСТВЕН ЗАКУП


Термини за 8 дневните аранжмани ( 7 ноќевања) : 23.06- 01.07 , 30.06 – 08.07 , 07.07 – 15.07 , 10.07 – 18.07 , 14.07 – 22.07 , 21.07 – 29.07 , 23.07 – 31.07 , 25.07 – 02.08 и 07.08 – 15.08.2017 год.

 


Термини за 9 дневните аранжмани ( 8 ноќевања) : 17.07 – 26.07 , 28.07 – 06.08 , 30.07 – 08.08 , 01.08 – 10.08 , 03.08 – 12.08 , 09.08 – 18.08 , 11.08 – 20.08 , 14.08 – 23.08 и 17.08 – 26.08.2017 год.

 


Термини за 10-то дневните аранжмани ( 9 ноќевања) : 10.07 – 20.07 , 14.07 – 24.07 , 19.07 – 29.07 , 21.07 – 31.07 , 23.07 – 02.08 , 25.07 – 04.08 и 05.08 – 15.08.2017 год.

 


1. Хотел VERIS *** Lux , www.hotel-veris.com
Термини 8 дена – 7 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 169 евра по лице ( појадок шведска маса)
Термини 9 дена – 8 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 187 евра по лице
Термини 10 дена – 9 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 205 евра по лице

 


2. Хотел Kokiche***/ Jasmin*** , www.hotelkokiche.net
Термини 8 дена – 7 ноќевања и вклучен превоз – 139 евра по лице , доплата за трето лице – 85 евра
Термини 9 дена – 8 ноќевања и вклучен превоз – 153 евра по лице , доплата за трето лице – 90 евра
Термини 10 дена – 9 ноќевања и вклучен превоз – 165 евра по лице , доплата за трето лице – 95 евра


* Хотелите располагаат со базен, ресторан, лоби бар , а секоја соба е опремена со клима, тв со кабелска телевизија, ладилник, тоалет и балкон.
* Во двата хотела е вклучено бесплатно користење на клима,лежалки, wi-fi.
* Доплата на рецепција за туристичка такса ( Во хотел Верис – 2 евра од ден , во хотел Кокиче – 5 евра за целиот престој ).
3. Вила Ламбови – Несебар , www..lambovi.com
Термини 8 дена – 7 ноќевања и вклучен превоз – 109 евра
Термини 9 дена – 8 ноќевања и вклучен превоз – 118 евра по лице
Термини 10 дена – 9 ноќевања и вклучен превоз – 125 евра по лице.
* Вилата се наоѓа во центарот на Несебар ,секоја соба е опремена со клима, тв со кебелска телевизија, ладилник, тоалет , балкон. За хигиената секојдневно се грижат собарки. Во склоп на вилата се наоѓа ресторан за брза храна и голема летна градина.
* Туристичката такса е вклучена во цената.

 

* Секојдневен автобуски превоз Скопје – Куманово- Крива Паланка – Сончев Брег – повратен билет 2790 денари
Местата се ОГРАНИЧЕНИ !!!! ПОБРЗАЈТЕ !!!!
Контакт : 02/ 3226-380 и 3228-603

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk