LAST MINUTE

20884792_1849142405100734_807003167_n

НЕВЕРОЈАТНА ПРОМОЦИЈА !!!

СОНЧЕВ БРЕГ – БУГАРИЈА

24.08.2017 до 30.08.2017 / 5 ноќевања / – 99 €

24.08.2017 до 03.09.2017 / 9 ноќевања / – 144 €

25.08.2017 до 30.08.2017 / 4 ноќевања / – 85 €

25.08.2017 до 03.09.2017 / 8 ноќевања / – 129 €

27.08.2017 до 03.09.2017 / 6 ноќевања / – 105 €

29.08.2017 до 03.09.2017 / 4 ноќевања / – 79 €


вклучен превоз / ноќевање со појадок


24.08.2017 до 30.08.2017 / 5 ноќевања / – 90 €

24.08.2017 до 03.09.2017 / 9 ноќевања / – 134 €

25.08.2017 до 30.08.2017 / 4 ноќевања / – 79 €

25.08.2017 до 03.09.2017 / 8 ноќевања / – 119 €

27.08.2017 до 03.09.2017 / 6 ноќевања / – 99 €

29.08.2017 до 03.09.2017 / 4 ноќевања / – 75 €


вклучен превоз / ноќевање со појадок


24.08.2017 до 30.08.2017 / 5 ноќевања / – 149 €

24.08.2017 до 03.09.2017 / 9 ноќевања / – 239 €

25.08.2017 до 30.08.2017 / 4 ноќевања / – 129 €

25.08.2017 до 03.09.2017 / 8 ноќевања / – 215 €

27.08.2017 до 03.09.2017 / 6 ноќевања / – 169 €

29.08.2017 до 03.09.2017 / 4 ноќевања / – 125 €


вклучен превоз / Аll Inclusive


Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk