ШОПИНГ ВО СОФИЈА

Шопинг во Софија! Шопинг тура во Софија во Paradise Shopping Center + Ikea Ring Mall и Decathlon + автобуски превоз за термин по избор (20.05. или 24.05.2017) од ТА Бисер Пром во вредност од 1200 ден.

ДОБИВАТЕ

Организирана шопинг тура за едно лице во Софија во Paradise Shopping Center + Ikea Ring Mall и Decathlon + вклучен автобуски превоз за термин по избор:

 • 20.05.2017 – Сабота
 • 24.05.2017 – Среда
 • Поаѓање на 20.05.2017 или 24.05.2017 во 04:00 часот пред Дрво декор.
 • Поѓање од Софија во 16:30 часот по македонско време

 

 

ЦЕНА: 1200 ден.

 

 

ОПИС

Paradise Shoping Center е најголемиот трговски центар на балканот со внатрешна површина од 80 000 m2 и во неговиот состав влегуваат преку 350 продавници, 14 кино сали, фитнес и спа ценатр, голем број на кафетерии и ресторани, спортски центар, огормен супермаркет и многу забава и атракции (вештачки езера и фонтани) Повеќе инфромации во врска со трговскиот и брендовите може да видите на следниот ЛИНК

Опис на програмата

 • Поаѓање од Дрводекор во 04:00 часот
 • Пристигнување во Paradise Shoping Centar околу 09:30 часот
 • Посета на Ikea Ring Mall и Decathlon до 13:00
 • Посета на шопинг центар Paradise до 16:30
 • Поаѓање за Скопје во 16:30 од шопинг центар Paradise по македонско време
 • Напомена: Патниците кои сакаат да го посетат само шопинг центар Paradise ги оставаме од моментот на пристигнување до 16:30 часот

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

 •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

 •    Тел 02/3228603

 •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk