Автобусот тргнува од „Нова Железничка“ на перон 13

ПОАЃАЊЕ ПРИСТИГНУВАЊЕ
08:45 Скопје Скопје 21:15
09:45 Велес Велес 20:30
10:45 Штип Штип 19:30
11:35 Кочани Кочани 18:45
11:50 Виница Виница 18:30
13:05 Берово Берово 17:20
13:20 Владимирово Владимирово 17:00
05:20 Берово Берово 17:00
06:00 Виница Виница 16:15
08:00 Скопје Скопје 14:15

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk