МЕЃУГРАДСКИ ПРЕВОЗ

МАКЕДОНИЈА

ДОБИВАТЕ

Повратен билет за редовен автобуски превоз Скопје – Дојран – Валандово – Скопје

  • Линијата се обраќа секој ден во периодот од 15.07. – 21.08.2015 год.
  • Поаѓањето од Скопје е во 08:00h од автобуската Руле Турс
  • Поѓањето од Дојран е во 19:30h
  • Поаѓањето од Валандово е во 19:50h
  • Важат општите услови на СКТМ и ТА Бисер Пром.

ЦЕНА: 600 ден.

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk