MEЃУНАРОДЕН ПРЕВОЗ

БУГАРИЈА

РЕДОВЕН ПРЕВОЗ НА РЕЛАЦИЈА

СКОПЈЕ – КУМАНОВО – КРИВА ПАЛАНКА – БУРГАС – ПОМОРИЕ – СОНЧЕВ БРЕГ – НЕСЕБАР

\

 

Време на поаѓање

СКОПЈЕ 21:00

КУМАНОВО: 21:30

КРИВА ПАЛАНКА :22:00

 

Време на враќање

СОНЧЕВ БРЕГ 14:30

НЕСЕБАР         15:00

ПОМОРИЕ      15:30

БУРГАС            16:00

– се тргунува по Македонско време

 

 

 

 

ЦЕНИ НА БИЛЕТИ

 

СКОПЈЕ-БУРГАС-ПОМОРИЕ-СОНЧЕВ БРЕГ-НЕСЕБАР  45 ЕВРА (5 ЕВРА АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА) ЕДЕН ПРАВЕЦ 30 ЕВРА (2,5 ЕВРА ПРОВИЗИЈА) ЗА ДЕЦА ДО 12 ГОД ПОВРАТЕН БИЛЕТ 30 ЕВРА(2,5 ЕВРА ПРОВИЗИЈА)…

СЕКОЈА РЕЗЕРВАЦИЈА СЕ ВРШИ ПО E-MAIL : biserprom@t.mk  /   biserprom.mk@gmail.com

 

ОТКАЖУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА НАЈМАЛКУ 5 ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ, ВО СПРОТИВНО ВЕ ЗАДОЛЖУВАМЕ ЗА УПЛАТА НА БИЛЕТОТ.

КУРС НА ПРЕСМЕТУВАЊЕ 1 ЕВРО = 62 ДЕНАРИ

 

ТЕРМИНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

ПОАЃАЊЕ

од Скопје

ВРАЌАЊЕ

од Несебар

ПОАЃАЊЕ

од Скопје

ВРАЌАЊЕ

од Несебар

16.06

17.06

01.08

02.08

23.06

24.06

03.08

04.08

30.06

01.07

05.08

06.08

04.07

05.07

07.08

08.08

07.07

08.07

09.08

10.08

10.07

11.07

11.08

12.08

14.07

15.07

14.08

15.08

17.07

18.07

17.08

18.08

19.07

20.07

19.08

20.08

23.07

24.07

22.08

23.08

25.07

26.07

25.08

26.08

28.07

29.07

29.08

30.08

30.07

31.07

02.09

03.09

 

 

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk