МЕЃУНАРОДЕН ПРЕВОЗ

БУГАРИЈА

СКОПЈЕ – БАНСКО – ВЕЛИНГРАД – СКОПЈЕ

ПОАЃАЊЕ ОД СКОПЈЕ 22:00

ВРАЌАЊЕ ОД ВЕЛИНГРАД 12:00 ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ, ВРАЌАЊЕ ОД БАНСКО ВО 13:00 ЧАСОТ ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ

 

ПОВРАТЕН БИЛЕТ 1500 ДЕН.

ЕДЕН ПРАВЕЦ БИЛЕТ 1200 ДЕН

ЗА ДЕЦА ДО 12 ГОД, ПОВРАТЕН БИЛЕТ 1200 ДЕН

ТЕРМИНИ ЗА ОДЕЊЕ НА СЕКОЈ ПЕТ ДЕНА::  10.07,  15.07,  20.07, 25.07, 30.07,  05.08, 10.08, 15.08,

ВРАЌАЊЕ:  11.07,   16.07,  21.07,   26.07, 31.07, 06.08,11.08,16.08,

 

За клиентите од Источна и Западна Македонија кои патуваат за море и Велинград, Банско, трансферот до и од Скопје е бесплатен преку нашите редовни линии Скопје – Велес – Штип – Кочани – Виница – Пехчево – Берово ( 8:45 тргнува од Скопје, во 17:00 од Охрид) и  Скопје – Охрид ( во 08:30 тргнува од Скопје, во 17:30 Охрид)

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk