Шопинг искуство во Белград! Организирана шопинг тура во центарот на Белград и во најголемиот трговски центар Usce + вклучен автобуски превоз (20.05.2017) од ТА “Бисер Пром” во вредност од 1900 ден.

ДОБИВАТЕ

Организирана шопинг тура во центарот на Белград и во најголемиот трговски центар Usce + вклучен автобуски превоз (20.05.2017)

 

 • Поаѓање на 20.05.2017 во 00:30 часот пред Бисер Пром на Дрво декор.
 • Поѓање од Белград во 17:30 часот

 

ЦЕНА: 1900 ден.

 

ОПИС

Опис на програмата

 • Поаѓање во 00:30 часот пред Бисер Пром на Дрво декор.
 • Пристигнување во Белград околу 07:30 часот
 • Слободно време за прошетка и шопинг низ центарот на градот (улицата Књез Михајлова, Калемегдан, центарот градот) до 12:00 часот
 • Посета на најголемиот трговски центар  Ushche до 17:30 часот
 • Поаѓање за Скопје во 17:30 од шопинг центарот
 • Пристигнување во Скопје околу 23:00 часот

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

 •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

 •    Тел 02/3228603

 •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk