Шопинг во Солун!

Организирана шопинг тура + вклучен автобуски превоз за Солун (06.04.2018) од ТА Бисер Пром во вредност од 1000 ден.

 

2484898050673287013.28c0031d4e2929f5186a850e475f40d9

 

ДОБИВАТЕ

Организирана шопинг тура за едно лице + вклучен автобуски превоз за Солун (06.04.2018)

 

ЦЕНА: 1000 ден.

 

  • Поаѓање на 06.04.2018 во 03:30 часот пред Дрво декор
  • Посета на центарот на градот до 11:30 часот
  • Посета на Оne Salonica Outlet Mall до 13:30
  • Посета на Cosmos и Ikea до 17:00
  • Поѓање од Ikea во 17:00 часот по македонско време

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk