Oрганизирана шопинг тура во Врање + вклучен автобуски превоз (16.12.2017) од ТА Бисер Пром во вредност од 450 ден.

Шопинг тура во Врање за едно лице + вклучен автобуски превоз (16.12.2017)

  • Важат општите услови на СКТМ и ТА Бисер Пром.
  • Поаѓање на 16.12.2017 во 07:00 часот пред Дрво декор.
  • Поѓање од Врање во 17:00 часот по локално време

Нова промотивна шопинг тура во Врање!

По повод 25 години успешно постоење и работење на македонскиот пазар, туристичката агенција Бисер Пром ве води на шопинг во моментално најпознатото место за shopping на Балканот! Уживајте во неодоливата shopping треска која се чувстува низ продавниците во центарот на Врање!

Опис на програмата

  • Поаѓање од Дрводекор 16.12.2017 во 07:00 часот
  • Враќање 16.12.2017 во 17:00 часот

Патничко Осигурување

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk