НЕЗАБОРАВНИ ШОПИНГ ТУРИ

Шопинг во Врање

450

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

Шопинг во Солун

Шопинг во Белград

Организирана шопинг тура во центарот на Белград и во најголемиот трговски центар Usce + вклучен автобуски превоз

1900

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

Шопинг во Софија!

Paradise Shoping Center е најголемиот трговски центар на балканот со внатрешна површина од 80 000 m2

1200

ден.

ПОВЕЌЕ ИНФО

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk