СОНЧЕВ БРЕГ

СОВРШЕНА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА МЛАДИ

Хотел „West House“

Семеен хотел West House **, се наоѓа во центарот на Сончев Брег , веднаш позади дискотека Mania

Од 11 €

ПОВЕЌЕ ИНФО

Хотел „Планета“

5-то звезден луксузен хотел во центарот на Сончев Брег. Располага со повеќе базени, ресторани и кафетерии во склоп на хотелот.

од 44 €

Повеќе инфо

PALM RESIDENCE

се наоѓа во центарот на Сончев брег , веднаш до дискотеката Манија, автобуската станица и главното шеталиште.

од 20 €

ПОВЕЌЕ ИНФО

ХОТЕЛ „BAHAMI“

се наоѓа во непосредна близина на хотелот Bahami Residence. Хотелот располага со базен.

од 12 €

ПОВЕЌЕ ИНФО

„BAHAMI Residence“

се наоѓа во центарот на Сончев брег на само 5 мин од главното шеталиште. Нов, луксузен хотел , втора сезона.

од 12 €

ПОВЕЌЕ ИНФО

Хотел „Јасмин“

Хотелот се наоѓа во централниот дел на Сончев Брег на 400 метри од плажата во непосредна близина на диско-комплексот Манија

од 15 €

ПОВЕЌЕ ИНФО

Хотел „Кокиче“

Хотелот се наоѓа во централниот дел на Сончев Брег на 400 метри од плажата во непосредна близина на диско-комплексот Манија

од 15 €

ПОВЕЌЕ ИНФО

Хотел „TIA MARIA“

се наоѓа во центарот на Сончев Брег во непосредна близина на дискотеката Grand i автобуската станица.

од 11 €

ПОВЕЌЕ ИНФО

Хотел „Beatris“

Хотелот се наоѓа во северниот дел на Сончев Брег на 400 метри од плажата, во непосредна близина на диско комплексот „ORANGE“

од 12 €

наша препорака

ПОВЕЌЕ ИНФО

Хотел „Верис“

Хотелот се наоѓа во централниот дел на Сончев брег на 400 метри од плажата

од 15 €

наша препорака !

ПОВЕЌЕ ИНФО

БИСЕР ПРОМ

  •   Кеј-13 Ноември б.б Скопје Кај Дрво Декор

  •    Тел 02/3228603

  •    Mail: biserprom@t-home.mk

         

Следете не на Facebook

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Дизајнирано и овозможено од 4WEB.mk