Kej 13-ti Noemvri 8, Skopje 1000

Острошки манастир

Дводневна тура во Црна Гора за едно лице за термин по избор

Опции на понудата:

  • Термин: 08.06-09.06.2019 – 2480 ден.
  • Термин: 22.06-23.06.2019 – 2480 ден.
  • Термин: 29.06-30.06.2019 – 2480 ден.

ОПИС

Програма на патувањето:

Ден 1: Се патува преку граничен премин Блаце преку Косово, Албанија и Црна Гора. Ноќно возење со попатни паузи. Пристигнување во Будва во утринските часови, прошетка низ прекрасните улички на стариот град и слободно време за индивидуални активности. Поаѓање за манастирот. Сместување и ноќевање во манастирот.

Ден 2: Поаѓање од манастирот во утринските часови кон Подгорица и посета на трговскиот центар Delta Siti во Подгорица. Тргнување за Скопје според договорено време. Пристигнување во вечерните часови.

  • Тргнување нададениот термин во 01:00 часот пред Дрво декор