Kej 13-ti Noemvri 8, Skopje 1000

Скопје – Сончев брег, Несебар

Организиран превоз во два правци за Бургас – Поморие – Несебар – Сончев Брег

Датуми на поаѓање од Скопје, Куманово и Крива Паланка

07.06; 14.06; 21.06; 28.06; 02.07; 05.07; 09.07; 12.07; 15.07; 17.07; 18.07; 19.07; 20.07; 22.07; 24.07; 26.07; 27.07; 29.07; 30.07; 31.07; 01.08; 03.08; 05.08; 07.08; 09.08; 10.08; 12.08; 14.08; 16.08; 19.08; 21.08 ; 23.08; 27.08; 29.08; 31.08; 06.09

Датуми за враќање од Сончев Брег:

15.06; 22.06; 29.06; 03.07; 06.07; 10.07; 13.07; 16.07; 18.07; 19.07; 20.07; 21.07; 23.07; 25.07; 27.07; 28.07; 30.07; 31.07; 01.08; 02.08; 04.08; 06.08; 08.08; 10.08; 11.08; 13.08; 15.08; 17.08; 20.08; 22.08; 24.08; 28.08; 30.08; 01.09; 07.09