Kej 13-ti Noemvri 8, Skopje 1000

Скопје – Охрид

ДОБИВАТЕ

Повратен билет за редовен автобуски превоз Скопје – Охрид – Скопје

Превозот се врши секој ден во период од 12.07 до 18.08.2019

 

УСЛОВИ

  • Поаѓање од автобуска станица Скопје во 08:30 часот, враќање од автобуска станица Охрид 17:30 часот
  • Потребна е резервација најмалку 24 часа пред поаѓање од Скопје директно во агенцијата (кај Дрво Декор)
  • За враќање потребна е резервација 72 часа пред бараниот термин, на автоската станица во Охрид

 

ЦЕНА : 500 ден.