Kej 13-ti Noemvri 8, Skopje 1000

Скопје – Острог

1 ден.
Се патува преку граничен премин Блаце преку Косово, Албанија и
Црна Гора. Ноќно возење со попатни паузи. Пристигнување во Будва
во утрниските часови, прошетка низ прекраснте улички на стариот
град и слободно време за индивидуални активности.
Поаќање за манастирот. Сместување и ноќевање во манастирот.

2 ден.
Поаѓање од манастирот во утринските часови кон Подгорица и посета
на трговскиот центар Delta Siti во Подгорица. Тргнување за Скопје според
договореното време. Пристигнување во вечерните часови

ЦЕНА : 1600 ден.