Kej 13-ti Noemvri 8, Skopje 1000

Скопје – Велинград

 

ПОАЃА


ЊЕ ОД СКОПЈЕ 22:00

ВРАЌАЊЕ ОД ВЕЛИНГРАД 12:00 ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ ВРАЌАЊЕ ОД БАНСКО ВО 13:00 ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ

ПОВРАТЕН БИЛЕТ 1500 ДЕН. ЕДЕН ПРАВЕЦ БИЛЕТ 1200 ДЕН

ЗА ДЕЦА ДО 12 ГОД ПОВРАТЕН БИЛЕТ 1200 ДЕН

ТЕРМИНИ ЗА ОДЕЊЕ НА СЕКОЈ ПЕТ ДЕНА :  10.07,  15.07,  20.07, 25.07, 30.07,  05.08, 10.08, 15.08,

ВРАЌАЊЕ:  11.07,   16.07,  21.07,   26.07, 31.07, 06.08,11.08,16.08,


 

За клиентите од Источна и Западна Македонија кои патуваат за море и Велинград трансферот до и од Скопје е бесплатен преку нашите редовни автобуски линии Скопје – Велес-Штип – Кочани- Виница – Пехчево – Берово  ( 08.45  тргнува од Скопје , во 17.00 од Берово) и   Скопје – Охрид ( во 08.30 тргнува од Скопје , во 17.30  од Охрид )