Kej 13-ti Noemvri 8, Skopje 1000

Summer Break

*** SUMMER BREAK *** – СОНЧЕВ БРЕГ – БУГАРИЈА
28 години со Вас – СОПСТВЕН ЗАКУП

Термини за 8 дневните аранжмани ( 7 ноќевања) : 12.07.-20.07 15.07.-23.07. 17.07.-25.07. 19.07.-27.07. 20.07.-28.07. 22.07.-30.07 24.07.-01.08. 27.07.-04.08. 29.07.-06.08. 31.07.-08.08 03.08.-11.08. 05.08.-13.08. 07.08.-15.08. 09.08.-17.08. 12.08.-20.08. 14.08.-22.08. 16.08.-24.08.

 

Термини за 9 дневните аранжмани ( 8 ноќевања) : 09.07.-18.07. 12.07.-21.07. 18.07.-27.07. 19.07.-28.07. 22.07.-31.07. 24.07.-02.08. 26.07.-04.08. 30.07.-08.08. 01.08.-10.08. 19.08.-28.08. 21.08.-30.08. 23.08.-01.09.

Термини за 10-то дневните аранжмани ( 9 ноќевања) : 09.07.-19.07. 15.07.-25.07. 17.07.-27.07. 18.07.-28.07. 20.07.-30.07. 22.07.-01.08. 27.07.-06.08. 29.07.-08.08. 31.07.-10.08. 01.08.-11.08. 03.08.-13.08. 05.08.-15.08. 07.08.-17.08 10.08.-20.08. 12.08.-22.08. 14.08.-24.08.

1. Хотел VERIS *** Lux , www.hotel-veris.com
Термини 8 дена – 7 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 189 евра по лице ( појадок шведска маса)
Термини 9 дена – 8 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 209 евра по лице
Термини 10 дена – 9 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 229 евра по лице

 1. Хотел Riviera Blue *** , www.riviera-blue.com
  Термини 8 дена – 7 all inclusive ноќевања и вклучен превоз – 265 евра по лице ( сите оброци шведска маса)
  Термини 9 дена – 8 all inclusive ноќевања и вклучен превоз – 296 евра по лице
  Термини 10 дена – 9 all inclusive ноќевања и вклучен превоз – 329 евра по лице3. Хотел Kokiche***/ Jasmin*** ,www.hotelkokiche.net
  Термини 8 дена – 7 ноќевања со појадок и вклучен превоз( појадок – шведска маса) – 159 евра по лице , три лица сместени во студио без појадок – 117 евра по лице
  Термини 9 дена – 8 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 178 евра по лице , три лица сместени во студио без појадок – 129 евра по лице
  Термини 10 дена – 9 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 195 евра по лице , три лица сместени во студио без појадок – 139 евра по лице
 2. Хотел Beatris ***
  Термини 8 дена – 7 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 149 евра по лице ( појадок шведска маса)
  Термини 9 дена – 8 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 164 евра по лице
  Термини 10 дена – 9 ноќевања со појадок и вклучен превоз – 179 евра по лице* Хотелите располагаат со базен, ресторан, лоби бар , а секоја соба е опремена со клима, тв со кабелска телевизија, ладилник, тоалет и балкон.
  * Во трите хотела е вклучено бесплатно користење на клима,лежалки, wi-fi.
  * Доплата на рецепција за туристичка такса ( Во хотел Верис и хотел Беатрис – 2 евра од ден , во хотел Кокиче и Ривиера Блу – 5 евра за целиот престој ).

  * Секојдневен автобуски превоз Скопје – Куманово- Крива Паланка – Сончев Брег – повратен билет 2790 денари, за деца до 12 год. – 1860 денари
  Местата се ОГРАНИЧЕНИ !!!! ПОБРЗАЈТЕ !!!!
  Контакт : 02/ 3226-380 и 3228-603