Адреса: Кеј 13-ти Ноември б.б – Скопје   |    Тел (389)2 322-8603

Top
 

ШОПИНГ ВО СОФИЈА

ШОПИНГ ВО СОФИЈА

700ден. од особа

‘Организирана шопинг тура за едно лице во Софија во Paradise Shopping Center + Ikea Ring Mall и Decathlon + вклучен автобуски превоз за термин по избор

Опции на понудата:

Термин 12.01.2019 (сабота) 1,200 ден. (19 еур.) 
700 ден. (11 еур.)
Термин 19.01.2019 (сабота) 1,200 ден. (19 еур.) 
700 ден. (11 еур.)
Термин 26.01.2019 (сабота) 1,200 ден. (19 еур.) 
700 ден. (11 еур.)
  • Поаѓање
    Дрво Декор - Скопје / Банско
  • Време на поаѓање
    04:00 ч
  • Време на враќање
    17:00 по МК време