+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com
+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com

Вработување

Сакаш да бидеш дел од нашиот тим?
ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим, Ве молиме пратете ни го Вашето мотивационо писмо и CV на: biserprom.mk@gmail.com

Напомена: Во насловот на Вашиот меил ве молиме да ја напишете позицијата за која аплицирате.

 

Во моментов нема активни огласи за вработување.