+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com
+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com

Патувања

Избери го твоето следно патување
Таг
или повеќе

Филтер

Возраст
Активност
Дестинација

26 резултати

Сортирај по

8 Ми Март Врњачка бања

ВРЊАЧКА БАЊА – СРБИЈА 03.03-05.03.2023

Достапност: 2 ноќевања/ 3 дена
Скопје
Од6.300 ден
0
Види детали
8ми Март Соко Бања

СОКО БАЊА-СРБИЈА (03.03-05.03.2023)

2 ноќевања/ 3 дена
Достапност: 03.03-05.03.2023
Скопје
Од5.900 ден
0
Види детали
Викенд во Белград

Викенд во Белград ( ФЕВРУАРИ-МАРТ 2023 год)

2 дена/1 ноќевање
Достапност: Февруари-Март
Скопје
Од3.400 ден
0
Види детали
Стара Нова Година

САНДАНСКИ-БУГАРИЈА (13.01-15.01.2023 год)

2 ноќевања / 3 дена
Достапност: 13.01.-15.01.2023
Скопје
Од4.650 ден
0
Види детали
Шопинг во Солун

Незаборавно шопинг искуство во Солун !

1 ден
Достапност: Февруари-Март
Скопје
Од1.000 ден
0
Види детали
Најпродавано

Шопинг во Врање ФЕВРУАРИ-МАРТ 2023

1 Ден
Достапност: Секоја сабота
Скопје
Од500 ден
0
Види детали
Early Booking Банско

Банско, Зима 2023 – Пакети со 2/3/4 полупансиони и вклучен превоз

3/4/5 дена
Достапност: Јануари - Февруари
Скопје
Од5.950 ден
0
Види детали
Превоз до Банско
11- ти Октомври во Полихроно

Продолжен викенд во Полихроно 08.10-11.10.2022

3 ноќевања / 4 дена
Достапност: 08.10.-11.10.2022
Скопје
Од3.650 ден
0
Види детали
Скопје - Охрид - Скопје
ohrid
Од1.200 ден1.000 ден
0
Види детали
1 2 3