Хотелот поседува:

ВАЖНО !!!

Цени од:

169 €

Во цената е вклучено:

  • Наем на апартман за 7 ноќевања
  • Користење на клима
  • Користење на базен

Во цената не е вклучено:

  • Доплата за превоз 55 евра
    за деца (2-11.99  год.) 45 евра
  • Патничко осигурување
  • Индивидуални трошоци
  • Туристичка такса

потребна ви е помош !

КАКО ДА КУПАМ ?