Посета на Будва и Острог

Автобусите поседуваат:

ВАЖНО !!!

Програма на патувањето:

Ден 1: Се патува преку граничен премин Блаце преку Косово, Албанија и Црна Гора. Ноќно возење со попатни паузи. Пристигнување во Будва во утринските часови и слободно време за индивидуални прошетки. Во договорено време поаѓање за Острог. Сместување и ноќевање во дворот на манастирот.

Ден 2: Поаѓање од манастирот во утринските  часови, за Скопје. Пристигнување во Скопје во попладневните часови.

НАПОМЕНА: Може да се патува и со лична карта и без ПСР тестови!!!

Цени од:

1600 ден.

Исчисти

Во цената е вклучено:

  • Ноќевање во Острошки манастир 
  • Посета на Будвa
  • Вклучен автобуски превоз

Во цената не е вклучено:

  • Туристичка такса за манастирот (1 € по лице)
  • Превоз до горниот мнастир
  • Ноќевање во долните конаци

потребна ви е помош !

КАКО ДА КУПАМ ?

Како да купам автобуска карта ?

Од левата страна се прикажани датумите и часот на нашата редовна линија.

Чекор 1.
Во десното поле со плава позадина избирате ДАТУМ (на кој сакате да патувате) , ПРАВЕЦ односно точка на качување во автобусот, ТИП на карта и количина.

Чекор 2. 
Клкикнувате „ВО КОШНИЧКА“ и автоматски системот ве носи во наплата.

Чекор 3.
Ги оставате вашите лични информации во делот „ИНФОРМАЦИИ ЗА НАПЛАТА“

Чекор 4.
Прикажана е вашата нарачка односно кои производи ги имате избрано и исто така тука можете да ги измените.

Чекор 5.
Доколку имате купон за попуст го вметнувате во полето.

Чекор 6.
Пред да притиснете „ПЛАТИ“ внимателно прочитајте ги нашите услови и правила и штиклрајте го полето доколку се согласувате но истите.

Чекор 7. 
Кликнете ПЛАТИ.

Чекор 8.
Системот ќе ви ја прикаже страната каде што ја вметнувате вашата картичка.