Eднодневно уживање на Халкидики

Опции на понудата:

 

Сабота (04.07.2020)


Недела (05.07.2020)


Сабота (11.07.2020)


Недела (12.07.2020)


Сабота (18.07. 2020)


Недела (19.07.2020)


Сабота (25.07.2020)


Недела (26.07.2020)

 

Услови

 

Поаѓање во 02:00 часот пред Дрво декор
Враќање во 19:00 часот (по локално време) од Пефкохори

Превозот го извршуваме со високотуристички автобуси опремени со клима,ТВ, ДВД. Автобусите се дезинфицирани од страна на центарот за јавно здравје на град Скопје. Автобусите секојдневно се дезинфицираат. На две седишта седи по еден патник и во секое возило има антибактериски гелови.

Задолжителна обврска на патникот е носење на заштитна маска.

Уживање покрај море и убава песочна плажа, еден неверојатно интересен и возбудлив ден исполнет со сончање, забава и дружење.

Плажа по избор на Халкидики:

  • Неа Потидеа
  • Сани Бич
  • Калитеа
  • Полихроно
  • Ханиоти
  • Пефкохори

Цена од:

1,500.00 ден

Clear

потребна ви е помош !

КАКО ДА КУПАМ ?

Најава на корисник