Скопје - Охрид

Автобусот поседува:

ВАЖНО !!!

 

 • Поаѓање од Меѓуградска автобуска станица Скопје  во 08:30 часот.
 • Поаѓање од Охрид од Меѓуградска автобуска станица Охрид(Делфина) во 17:30 часот
 • Уплата се врши на следниве начини: директно во агенцијата, во готово, со кредитна картичка, трансакциска сметка и online на официјалната страна www.biserprom.com.mk
 • Т.А. Бисер Пром го задржува правото да објави дел од слободните (непродадени) капацитети на Last Minute понуда, претходно направените и потврдени резервации нема да подлежат на какви било промени во цената.
 • За време на патувањето ќе бидат запазени сите протоколи, задолжителчна дезинфекција при влез во автобус.
 • При влез во автобус задолжително мерење на телесна температура на секој од патниците,во случај на покачена телесна температура лицето нема да може да патува, согласно протоколите и препораките за меѓународен сообраќај
 • За време на патувањето во автобус, задолжително е носење на заштитна маска со која се покрива устата и носот.
 • Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група и да ги почитуваат дадените правила и препораки.
 • Патниците се должни да бидат на автобуските станици најмалку 30 минути пред поаѓањето заради формалности
 • По купување на купонот ЗАДОЛЖИТЕЛНО е посета на Т.А. Бисер Пром заради издавање на автобуски билет.
 • Важат општите услови на СКТМ и Т.А.Бисер Пром

Цена:

770 ден

Напомена:

Додавајте ги во кошничка билетите за секој патник посебно.

Исчисти
  Reset options
  • ден
  • -220 ден
  • ден

потребна ви е помош !

КАКО ДА КУПАМ ?

Како да купам автобуска карта ?

Од левата страна се прикажани датумите и часот на нашата редовна линија.

Чекор 1.
Во десното поле со плава позадина избирате ДАТУМ (на кој сакате да патувате) , ПРАВЕЦ односно точка на качување во автобусот, ТИП на карта и количина.

Чекор 2. 
Клкикнувате „ВО КОШНИЧКА“ и автоматски системот ве носи во наплата.

Чекор 3.
Ги оставате вашите лични информации во делот „ИНФОРМАЦИИ ЗА НАПЛАТА“

Чекор 4.
Прикажана е вашата нарачка односно кои производи ги имате избрано и исто така тука можете да ги измените.

Чекор 5.
Доколку имате купон за попуст го вметнувате во полето.

Чекор 6.
Пред да притиснете „ПЛАТИ“ внимателно прочитајте ги нашите услови и правила и штиклрајте го полето доколку се согласувате но истите.

Чекор 7. 
Кликнете ПЛАТИ.

Чекор 8.
Системот ќе ви ја прикаже страната каде што ја вметнувате вашата картичка.