+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com
+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com

Бугарија

Велигден во Банско-Бугарија

ВЕЛИГДЕН ВО БАНСКО-БУГАРИЈА 03.05-06.05.2024 год

Од11.700 ден
4 дена
0
Стара Нова Година

САНДАНСКИ-БУГАРИЈА (13.01-15.01.2023 год)

Од4.650 ден
2 ноќевања / 3 дена
0