+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com
+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com

Грција

Грција Лето 2024

Вила ,,Кристина,, – Полихроно, Грција 2024

Од6.760 ден
Недела - Недела
0
Грција Лето 2024

Вила ,,Реал Лукс,, – Полихроно, Грција 2024

5.520 ден
Недела - Недела
0
Грција Лето 2024

Вила ,,Елиза,, Пефкохори, Грција 2024

Од5.520 ден
Недела - Недела
0
Викенд во Полихроно-Грција

ВЕЛИГДЕН ВО ПОЛИХРОНО-ГРЦИЈА 14.04-17.04.2023

Од4.500 ден
3 ноќевања/4дена
0
Шопинг во Солун

Незаборавно шопинг искуство во Солун !

Од1.000 ден
1 ден
0
11- ти Октомври во Полихроно

Продолжен викенд во Полихроно 08.10-11.10.2022

Од3.650 ден
3 ноќевања / 4 дена
0
ПРОМО

ПРОМО: Еднодневно капење во Паралија

Од1.400 ден1.000 ден
1 Ден
0
Викенд во Лутраки

Викенд во Лутраки (04.06 – 05.06.2022)! 1 ноќевања со појадок + автобуски превоз

Од2.700 ден2.300 ден
1 ноќевање/2 дена
0
1 2