+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com
+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com

Србија

Велигден во Врњачка бања

ВЕЛИГДЕН ВО ВРЊАЧКА БАЊА – СРБИЈА 03.05-06.05.2024

Од10.850 ден
3 ноќевања/ 4 дена
0
Продолжен викенд во Соко Бања

ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД ВО СОКО БАЊА-СРБИЈА (21.06-23.06.2024)

Од7.800 ден
2 ноќевања/ 3 дена
0
продолжен викенд 07.09-10.09.2023

ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД ВО Голубац, манастир Тумане, Ѓердап 07.09-10.09.2023

Од5.990 ден
2 ноќевања/4дена
0
Продолжен викенд во Белград и Нови Сад

ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД ВО БЕЛГРАД И НОВИ САД- СРБИЈА 08.12-10.12.2023

Од5.500 ден
3 дена / 2 ноќевања
0
Викенд во Соко Бања

СОКО БАЊА-СРБИЈА (10.11-12.11.2023)

Од6.300 ден
2 ноќевања/ 3 дена
0
Викенд во Белград

Викенд во Белград ( Ноември 2023 год)

Од3.900 ден
2 дена/1 ноќевање
0
Најпродавано

Шопинг во Врање АПРИЛ 2024

Од500 ден
1 Ден
0