+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com
+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com

Автобуски превоз Скопје – Бургас – Поморие – Несебар – Сончев Брег 2022 година

Автобуски Билет
Од2.480 ден
Ова патување во моментов не е достапно.

Резервирај

Додади во омилени

За да додадете во омилени потребно е да имате кориснички профил

2665

Зошто да патувате со нас?

 • Најповолни цени
 • Одлична услуга
 • Интересни дестинации
 • 30 годишно искуство

Имате прашање?

 • 02/3228-603
 • biserprom.mk@gmail.com
 • biserprom.mk@gmail.com
Детали

Сезонска редовна автобуска линија на релација Скопје – Бургас – Поморие – Несебар – Сончев Брег во Јули и Август 2022 година

Поаѓање

 • Скопје - Дрводекор 21:00 часот
 • Куманово - Макпетрол бензиска 21:30 часот
 • Крива Паланка - Макпетрол бензинска 22:30 часот

Враќање по локално време

 • Сончев Брег од Хотел 14:00 часот
 • Сончев Брег Х. Кубан 14:30 часот
 • Несебар 15:00 часот
 • Поморие 15:30 часот
 • Бургас 16:00 часот

Цена на билет

 • Повратен билет - 3400 ден. (55евра)
 • Билет во еден правец - 2480 ден. (40евра)
 • Деца до 12г (повратен билет) - 2480ден. (40 евра)
 • Деца до 12г (еден правец) - 18600ден. (30 евра)

ТЕРМИНИ

Поаѓање од Македонија

Поаѓање од Бугарија

09.07

10.07

15.07

16.07

19.07

20.07

22.07

23.07

26.07

27.07

29.07

30.07

02.08

03.08

05.08

06.08

09.08

10.08

12.08

13.08

19.08

20.08

26.08

27.08

Напомена
 • Пред да купите билет ЗАДОЛЖИТЕЛНО е да направите телефонска резервација на 02/3228-603,02/3226-380 или 078/421-295
 • Купените билети без телефонска резервација Т.А. Бисер Пром може да ги откаже без претходна најава
 • Патниците треба да поседуваат валидна патна исправа (пасош)
 • Пасошот треба да има важност повеќе од 3 месеци при влез во Р. Бугарија
 • Патниците потребно е да бидат на локацијата за поаѓање 30 минути порано
Мапа

Галерија