+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com
+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com

Редовен автобуски превоз Скопје – Охрид – Скопје

Скопје - Охрид - Скопје
Од1.200 ден1.000 ден
Резервирај
Барање
Име*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови за користење и Политика за приватност.
Ве молиме, согласете се со сите услови пред да продолжите на следниот чекор
Ова патување во моментов не е достапно.

Резервирај

Додади во омилени

За да додадете во омилени потребно е да имате кориснички профил

4614

Зошто да патувате со нас?

 • Најповолни цени
 • Одлична услуга
 • Интересни дестинации
 • 30 годишно искуство

Имате прашање?

 • 02/3228-603
 • biserprom.mk@gmail.com
 • biserprom.mk@gmail.com
1
Достапност: 15.07.-28.08.2022
Скопје
Охрид

Напомена:

Авобуската линија Скопје – Охрид – Скопје се обраќа секој ден почнувајќи од 15.07.2022 и завршува со 28.08.2022

Локација на поаѓање и враќање

Меѓуградска Автобуска Станица Скопје (под железничка станица)

Време на поаѓање од Меѓуградска автобуска станица Скопје

 • 8:30 часот од перон 8

Време на поаѓање од меѓуградска автобуска станица Делфина Турс Охрид

 • 17:30 часот 

Цена

 • Повратен Билет 1000 денари
 • Билет во еден превец 700 денари
 • Пред да купите ЗАДОЛЖИТЕЛНО направете резервација во агенцијата 02/3228-603,02/3226-380,078/421295
 • Потребна е резервација најмалку 24 часа пред поаѓање од Скопје
 • За враќање потребна е резервација од најмалку 72 часа пред бараниот термин
 • Билет од Охрид за Скопје се купува само на автобуската станица во Охрид
 • Билетот Скопје - Охрид важи само за напишаната релација и истата неможе да се искористи на релација Охрди - Скопје
 • Доколку го знаете терминот за враќање од Охрид за Скопје најдобро е да ја заверите картата за назад на денот при пристигнување
 • Патниците потребно е да бидат на почетната станица најкасно 30 минути пред поаѓање
Мапа

Галерија
1 лица го разгледуваат ова патување во моментов!