+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com
+38923228603 | 078/421-295 biserprom.mk@gmail.com

Пронајди го твоето следно патување

Бисер Пром - 32 години успешна приказна

Интересни Дестинации

Бисер Пром ви нуди интересни патувања, достапни за секого

Најдобри Цени

Нудиме најконкуретни цени на пазарот. Услуга-Квалитет

Одлична Услуга

Ние се трудиме да ви ја пружиме најдобрата можна услуга.

ВЕЛИГДЕН 2024

Сопствен закуп- Грција 2024

Грција Лето 2024

Вила ,,Кристина,, – Полихроно, Грција 2024

Од6.760 ден
Недела - Недела
0
Грција Лето 2024

Вила ,,Реал Лукс,, – Полихроно, Грција 2024

5.520 ден
Недела - Недела
0
Грција Лето 2024

Вила ,,Елиза,, Пефкохори, Грција 2024

Од5.520 ден
Недела - Недела
0

Викенд Патувања

Продолжен викенд во Соко Бања
Јуни во Сараево-Мостар-Вишеград

Популарни Дестинации

Црна Гора

1 патување

Србија

9 патувања

Македонија

1 патување

Грција

11 патувања

Бугарија

13 патувања

Албанија

1 патување

Популарни Патувања

Резервирај

Наша Препорака

Наши бројки

0
Годишно Искуство
0
Автобуси
0
Минибуси
0
Вработени

Биди информиран

Најновите информации и понуди дирекно на твојот Е-маил